Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Ce Inseamna Backlink

Ce Inseamna Backlink?

Vrei sa afli Ce Inseamna Backlink? Indiferent ca ai un site sau esti un blogger, trebuie sa sti importanta backlink-urilor pentru site-ul tau. Un backlink este o legatura de referinta primita de catre site-ul tau de la o pagina web. Un backlink poate fi de diferite tipuri, dar doar una dintre ele ajuta site-ul tau!

Ce Inseamna BacklinkExista doua categorii mari de backlink-uri pe care le foloseste orice Specialist SEO. Acestea sunt backlink-urile do-follow si cele no-follow. Motoarele de cautare iau in considerare doar backlink-urile do-follow. Si doar acestea ofera un asa numit “link juice” site-ului tau.

Incearca sa eviti backlink-urile no-follow si link-urile de calitate scazuta. Aceste legaturi de calitate proasta vin de pe ferme de link-uri si alte site-uri de calitate scazuta. Iar acestea ii vor face site-ului mai mult rau decat bine. Defapt, ii vor face doar rau. Cu aceste link-uri ii risti indexarea. Iar daca acesta deja este ridicat, cu astfel del ink-uri isi va perde pozitia buna in motoarele de cautare.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

Vrei sa alegi corect o trupa cover? Trupa Cover – Nu se poate nega puterea …

Close