Wednesday , November 29 2023
Breaking News

Epilare Brasov

Care sunt cele mai eficiente metode de epilare Brasov?

Pentru a scapa de firele de par de pe suprafata corpului, exista diverse metode de epilare Brasov. Unele sunt mai eficiente in comparatie cu celelalte, dar este recomandat sa le cunoasteti pe fiecare dintre ele.

Cu cat cunoasteti mai multe metode de indepartare a firelor de par de pe suprafata corpului si a fetei, cu atat mai multe optiuni aveti. Vom incepe sa discutam pe scurt despre unele dintre cele mai eficiente metode in cele ce urmeaza.

Epilare Brasov cu laser

Epilarea cu laser a fost introdusa pentru prima data in 1997. Se bazeaza pe principiul ca energia laser poate trece prin material de culoare deschisa cu efect redus, dar este absorbita si transformata in caldura atunci cand trece prin material intunecat.

In cazul epilarii, laserul se bazeaza pe concentratia mare de melanina din par in comparatie cu pielea pentru actiunea sa selectiva. Din acest motiv, laserul este eficient doar pe parul negru sau castaniu combinat cu pielea deschisa la culoare.

Epilare BrasovLaserul se aplica folosind o bagheta tinuta de piele. Suprafetele de cativa centimetri patrati sunt tratate cu fiecare tragere a laserului. Folosit cu pricepere, clientul ar trebui sa aiba putin disconfort in afara de o senzatie asemanatoare arsurilor solare.

Nu toate laserele prezinta exact aceleasi caracteristici, deoarece functioneaza la frecvente si niveluri de putere diferite. Laserele rubin sunt singurele lasere care functioneaza in spectrul vizibil, dar capacitatea lor de a trata doar pielea cea mai palida le-a vazut inlocuite in mare masura de lasere cu dioda.

Tipurile comune de lasere utilizate astazi sunt Alexandrite, Diode, YAG si IPL (care nu este tocmai epilare laser). Date independente privind eficacitatea diferitelor lasere sunt greu de gasit.

Salon de epilare

Laserele cu alexandrit sunt 69% eficiente in inhibarea cresterii parului pe parcursul a 6 luni, cu un raport de 9,5% de efecte secundare. In schimbe, laserele cu diode sunt 72% eficiente, dar cu o incidenta de 29% a efectelor secundare. IPL are o rata efectiva de 6 luni de 67% si o incidenta a efectelor secundare de 15,3%.

Se crede ca motivul pentru care laserul este capabil sa obtina o reducere clara a cresterii parului, dar nu distrugerea permanenta a parului, este pentru ca poate viza doar simptomul (parul) si nu cauza (bulb si umflatura).

Desi foliculul si umflarea sunt transparente la lumina laser, foliculul va fi deteriorat in mare masura datorita atasarii sale de firul de par, dar in 6-12 luni se va vindeca si va relua productia de par.

Epilare IPL

O alta metoda de epilare Brasov foarte utila este epilarea IPL. Aceasta procedura oloseste acelasi principiu pentru efectul sau si masinile arata identic cu cele de la epilare laser.

IPL difera de laser prin faptul ca laserul utilizeaza o sursa de lumina monocroma (o singura frecventa sau culoare pura) coerenta (faz drept de fotoni).

IPL utilizeaza o sursa de lumina conventionala care acopera un spectru de frecvente care sunt filtrate la cele mai bune pentru a trece inofensiv prin piele. Deoarece lumina este imprastiata mai degraba decat coerenta, se crede ca este mai putin daunatoare pielii si mai sigura pentru tipurile de piele mai inchise.

IPL se aplica folosind un dispozitiv bagheta in acelasi mod ca si laserul si produce acelasi efect de „arsuri solare” la client.

Alte alternative pentru indepartarea parului

Fara doar si poate, cand vine vorba despre epilare Brasov, solutiile cele mai eficiente sunt epilarea cu laser si IPL. Cu toate acestea, electroliza este o procedura care poate oferi rezultate foarte bune, dar care necesita mai multe sedinte, care dureaza mai mult decat pentru cele doua proceduri.

Exista si alternativele clasice pentru epilare Brasov, iar aici amintim epilarea cu ceara, cu zahar, epilatorul sau aparatul de ras. Rezultatele acestora nu sunt precum v-ati dori, si pot sa va provoace durere si alte senzatii neplacute. In aceste conditii, procedurile de epilare Brasov laser si IPL ar trebui sa fie primele optiuni.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

Vrei sa alegi corect o trupa cover? Trupa Cover – Nu se poate nega puterea …

Close