Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Case Din Lemn La Cheie Brasov

Constructia unei Case Din Lemn La Cheie Brasov presupune o serie de avantaje competitive. O firma specializata ofera intotdeauna garantia lucrarii executate. Perioada de garantie este de cincizeci de ani. Termenul de garantie este acelasi ca si in cazul caselor construite din beton sau metal.

Durata de viata a unei case de lemn depinde foarte mult de calitatea materialelor folosite. Conteaza si tipul de structura al casei. Se au in vedere si masurile de protectie a lemnului folosit la construirea casei. Termenul de garantie oferit de Firma Constructii Case Din Lemn poate ajunge si la cincizeci de ani.

Case Din Lemn La Cheie BrasovMaterialele folosite au si ele un termen de garantie oferit de producatorul acestora. De exemplu, termenul de garantie pentru tamplarie este de noua ani. Pentru invelitoare, producatorul ofera granatie zece ani. Instalatia de incalzire folosita intr-o casa are garantie maxim cinci ani. Toate aceste precizari privind garantia materialelor se va trece in cuprinsul contractului de executie.

Check Also

Inginer Topograf Brasov

Inginer Topograf Brasov

Cand ma poate ajuta un inginer topograf Brasov? Oamenii pot avea nevoie in viata de …

Close