Wednesday , November 29 2023
Breaking News

Containere Modulare Second Hand

De ce isi cumpara oamenii case din containere modulare second hand?

In multe orase din Romania au aparut case din containere modulare second hand. Si aici nu ne referim doar la orasele mici ci si la cele mai importante orase din tara. In cartierele rezidentiale din fiecare oras mare al tarii, si-au facut aparitia casele cu acest tip de structura.

Daca doriti sa va construiti in viitorul apropiat sau sa cumparati o casa, atunci trebuie sa cititi cu atentie articolul. In continuare aveti posibilitatea de a descoperi motivele datorita carora, oamenii s-au orientat spre acest tip de case.

Citind si intelegand motivele acestora, veti dori cel mai probabil o astfel de casa si dvs. Asadar, sa mergem mai departe si sa vedem de ce isi cumpara oamenii case din containere second hand modulare.

Beneficii majore ale caselor din containere modulare second hand

Casele cu o astfel de structura sunt renumite datorita numarului mare de avantaje pe care le ofera proprietarilor. Iata pe scurt despre ce beneficii este vorba.

1. Eficienta costurilor

Toata lumea este constienta in legatura cu preturile mari ale caselor din caramida sau din BCA. Stim cu totii si cat de mult costa acum casele din lemn. Nu toata lumea dispune de cel putin 100.000 de euro pentru a-si cumpara sau pentru a-si construi o astfel de casa. In plus, nu toata lumea doreste sa se indatoreze la banca pentru o perioada de 20 – 30 de ani pentru a-si permite o casa din caramida sau BCA.

Nu trebuie sa aveti un buget de 100.000 de euro pentru a va alege o casa din containere modulare, fie ele noi sau second hand. Puteti gasi case din containere modulare la preturi mult mai mici la cheie, gata sa va mutati. Puteti gasi astfel de case chiar si la 40.000 – 50.000 de euro.

Containere Modulare Second HandIn mod evident, acesti bani nu va vor fi de folos pentru a construi o casa din caramida sau BCA. Ca sa nu mai punem la socoteala ca trebuie apoi sa alegeti usi si ferestre, gresie si faianta, parchet, sa zugraviti peretii, etc.

O casa din containere modulare o gasiti la preturile mentionate mai sus sau chiar la mai putini bani, la cheie dupa cum spuneam. Tot ce aveti de facut este sa va faceti bagajul si sa va mutati din vechea locuinta.

Si tot aici mai amintim un amanunt interesant. Aceste case daca sunt fabricate din containere modulare second hand au preturile si mai mici. Deci, din punct de vedere financiar nu exista o solutie mai eficienta decat aceste locuinte.

2. Design personalizat

Containerele de transport folosite pentru construirea caselor, au fost concepute pentru a pastra cantitati mari de marfa in siguranta. De asemenea, sunt construite pentru a fi stivuite unul peste altul pe navele de transport marfa. Datorita acestor factori, containerele sunt incredibil de durabile si puternice. Cand folositi containere de transport pentru a construi o casa, puteti fi siguri ca locuinta dumneavoastra va putea rezista la orice. Vremea nu va fi un motiv de ingrijorare pentru o casa de acest fel. Containerele sunt foarte durabile si rezistente la toate pericolele, inclusiv la conditiile meteo nefavorabile.

Designul simplu al containerelor este de asemenea util pentru construirea casei. Acestea pot fi modificate, sunt deja construite la inaltimi confortabile si au un nivel de izolare prefabricat. In plus, puteti cere personalizarea locuintei in functie de propriile nevoi. Containerele permit acest lucru.

3. Timp redus de constructie

De asemenea, trebuie sa facem o precizare importanta si in ceea ce priveste timpul necesar pentru a construi o astfel de casa. Stiti deja ca o casa conventionala dureaza mai multe luni pentru a fi construita. Dupa finalizarea fundatiei, incepe zidirea casei. Aici dureaza ceva timp, dupa care are loc efectuarea acoperisului, instalarea tamplariei, finisarea casei, etc.

O casa din containere modulare second hand este finalizata intr-o luna de zile fara probleme. Acest lucru se datoreaza faptului ca in timp ce este efectuata fundatia in curtea proprietarului, structura casei este efectuata in fabrica. Totul are loc sub atenta monitorizare a celor mai priceputi ingineri.

Astfel, pe cand este finalizata fundatia, casa este transportata si amplasata peste aceasta. In doar doua – trei zile totul este gata iar proprietarii se muta in casa din containere modulare.
Exista asadar suficient de multe motive pentru a va orienta spre o casa din containere modulare second hand. Cu siguranta, veti fi mandri de alegerea facuta dupa ce locuinta va fi finalizata.

Check Also

Firme Constructii Case La Cheie

Firme Constructii Case La Cheie

Servicii oferite de Firme Constructii Case La Cheie Firme Constructii Case La Cheie ofera o …

Close