Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Transport International De Persoane

Transport International De Persoane

Seriozitatea si profesionalismul definesc o firma de Transport International De Persoane. Pasagerul va prezenta cartea de identitate valabila la imbarcarea in autovehiculul care efectueaza transportul de persoane. Cartea de identitate trebuie sa fie valabila. Este recomandata asigurarea pentru sanatate. Nu este insa obligatorie.

In timpul calatoriei, cat timp se afla in autocar, toate persoanele sunt asigurate. Intotdeauna biletul de calatorie este nominal. Acesta nu poate fi instrainat si nici transmis altei persoane. Biletul trebuie sa comporte stampila firmei de Transport Persoane. Daca biletul nu este stampilat acesta nu este valabil.

Transport International De PersoaneDe regula, firmele de transport nu isi asuma responsabilitatea in caz de pierdere a bagajelor. Intr-o asemenea situatie, pasagerul are obligatia sa depuna o reclamatie in cel mai scurt timp, cu privire la piederea bagajului. Pasagerii vor respecta intotdeauna normele legislative ale tarilor tranzitate. Vor prezenta documentele de intrare in tara respectiva. Vor respecta prevederile vamale. In cazul aparitiei unor intarzieri datorate prevederilor vamale din tara respectiva, firma de transport nu isi asuma raspunderea.

Check Also

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov

Servicii Transport Brasov Solutiile eficiente de transport marfuri sunt prezentate de companiile de Servicii Transport …

Close