Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Constructii Case Lemn

Constructii case lemn

Ar trebui sa stiti ca serviciile de Constructii Case Lemn sunt foarte apreciate. Exista un numar mare de persoane care se orienteaza catre aceste constructii. Veti vedea ca o casa din lemn are o serie de avantaje importante. Aceasta poate fi alegerea ideala pentru voi si veti vedea ca o veti aprecia mult. Ar trebui sa tineti cont de aceste avantaje ale unei case din lemn.

Constructii case lemn

O casa din lemn va fi construita foarte rapid. Nu va fi necesar un timp lung de asteptare. Veti vedea ca optand pentru o astfel de casa, veti lua o decizie foarte buna. Aceasta se va plia pe nevoile voastre si va veti putea bucura de o calitate excelenta. Cu o echipa de 20-25 de oameni, o casa din lemn de 55-60 mp va fi ridicata in cateva zile. Veti vedea ca o casa din lemn va fi mai calduroasa.

Lemnul este recunoscut pentru faptul ca izoleaza foarte bine. Pe langa lemn, in izolatia unei Constructii Case Lemn se vor mai adauga si alte materiale termoizolante. Printre aceste materiale se numara vata minerala, spuma poliuretanica, dar si celuloza. Se vor putea obtine astfel niste performante termice foarte bune.

Constructii case lemn

Case din lemnO casa din lemn de calitate va salva mai mult spatiu. Peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din caramida. Acest lucru va insemna ca spatiul vostru va fi mai extins. Casa din lemn va rezista foarte bine si la un cutremur puternic. Datorita faptului ca lemnul este un material elastic, o casa din lemn va rezista chiar si la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Un alt aspect important referitor la o astfel de casa este ca aceasta este mai ieftina. Veti constata ca pentru o casa de 55-60 mp, nu va trebui sa platiti o suma mai mare de 20.000 de euro. O casa din lemn este protejata si impotriva incendiilor. Materialele folosite in realizarea acesteia sunt tratate ignifug. Acest lucru va face ca posibilitatea unui incendiu sa fie diminuata. Daca se va produce totusi un incendiu, vor putea fi inlocuite doar partile afectate.

Check Also

Inginer Topograf Brasov

Inginer Topograf Brasov

Cand ma poate ajuta un inginer topograf Brasov? Oamenii pot avea nevoie in viata de …

Close