Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Service Auto Ieftin Brasov

Service Auto Ieftin Brasov

Pentru a intretine, in conditii optime, motorul unui autoturism sunt recomandate serviciile oferite de orice Service Auto Ieftin Brasov. Componenta centrala si cea mai importanta a oricarui autoturism este motorul. Aceasta componenta asigura miscarea autovehiculului. Necesita verificari periodice. Uzura motorului se poate produce si doar prin simpla trecere a timpului.

Service Auto Ieftin BrasovDurata de viata a motorului poate fi prelungita cu ajutorului mai multor tipuri de Servicii Auto. In acest sens, sunt recomandate verificarile periodice ale filtrelor si uleiului de motor. Cand este cazul, acestea vor fi schimbate. Cel putin odata pe an trebuie schimbat filtrul de aer, componenta a motorului oricarui autovehicul.

Se va verifica functionarea bujiilor. In situatia in care se constata o functionare necorespunzatoare, acestea vor fi inlocuite cu alte bujii noi. Dupa parcurgerea unui anumit numar de kilometri, in functie de tipul autoturismului, se va inlocui centura de acces a automobilului. Si sistemul de acceleratie trebuie verificat.Se va inspecta in mod periodic. Se impune si verificarea bateriei.

Check Also

Schimb Ulei Brasov

Schimb Ulei Brasov

Schimb Ulei Brasov Un Schimb Ulei Brasov va va ajuta mult. Nu veti avea dificultati …

Close