Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Pergole Retractabile

Accesorii pentru pergole retractabile

Echipa Pergole de Lux si-a propus sa imbunatateasca modelele existente de Pergole Retractabile si aduca in atentia clientilor o gama unica de pergole care pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi cu scopul de a le inchide si deschide. Astfel, cu ajutorul acestei functionalitati, vei fi mult mai relaxat si scutit de deranj. Doar folosind o simpla telecomanda, pergola se va strange sau deschide usor si fara zgomot. In plus, senzorul optional pentru ploaie sau vant puternic este unicul lucru de care ai nevoie pentru a sta linistit, vremea nemaiputand sa iti strice cheful.

Pe langa aceasta functionalitate, sistemul pentru iluminat cu dimmer este o varianta ideala pentru ca tu sa poti regla intensitatea luminii de pe terasa ta.

Calitatea unor pergole retractabile

Pergole RetractabileMaterialul din care este fabricata pergola este de inalta calitate. Acest lucru reprezinta faptul ca rezistenta este ridicata. Tocmai din acesta cauza, structura pergolei este din aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, lucru ce ii confera o durabilitate sporita. Avand in vedere faptul ca membrana pergolei este realizata din PVC, efectul de sera va disparea, deterioarea in urma expunerii indelungate la soare nu isi va face prezenta, iar rezistenta la grindina, zapada si vant foarte puternic va fi indelungata.

Tipuri de pergole retractabile

Pergolele normale nu au dispus nicioadata de atat de multe functionalitati. Pentru ca expertii de la firma Pergole de Lux pun la dispozitie trei tipuri de modele de Pergole Retractabile: Plato, Dahlia si Avantgard. In acest fel, indiferent de modelul ales, eleganta si confortul se pastreaza.

Proiectare, transport si montaj

Imediat dupa ce detaliile sunt stabilite, specilistii firmei Pergole de Lux se vor deplasa la fata locului pentru  a lua masuratorile necesare si pentru a intocmi planul. Dupa efectuarea acestor operatii impreuna cu transportul, tot specilistii de la Pergole de Lux vor monta pergola aleasa de tine si se vor asigura ca functioneaza in cele mai bune conditii. Acestia, inca de la infiintare si-au propus sa creeze si sa realizeze structuri de care sa se bucure orice client. Tocmai din acest motiv, spiritul inovativ impreuna cu dorinta lor arzatoare de afirmare au dus la la punerea bazelor firmei Pergole de Lux.

Check Also

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Ce materiale contine asfaltul folosit pentru asfaltare curti? Proprietarii care doresc o curte cu aspect …

Close