Optica Medicala

Optica Medicala

Magazinele de Optica Medicala comercializeaza rame pentru ochelari, lentil aeriene, lentile de contact, ochelari de vedere si soare, precum si accesorii. In orice magazin de optica exista consultanti care sunt mereu la dispozitia clientilor. Vor recomanda mereu produsele potrivite pentru a satisface cerintele clientilor, potrvit prescriptiilor medicale.

Orice pacient al unui Cabinet Oftalmologic Brasov care are nevoie de ochelari de vedere va merge la un magazin de optica medicala. Va gasi rame de ochelari cu o larga diversitate. Si cei care doresc ochelari de soare pot merge la magazinele de optica. Lentilele ochelarilor sunt de mai multe tipuri.

Optica MedicalaCele mai intalnite tipuri de lentile sunt: lentilele monofocale, progresive, bifocale sau fotocromatice. Unele persoane prefera lentilele subtiate. Lentilele vor corespunde si din punct de vedere estetic. Lentilele pentru calculator alcatuiesc o gama aparte.In centrele de optica medicala se recomanda cele mai bune solutii de intretinere a lentilelor si a ochelarilor. Un rol aparte il au accesoriile. Acestea sunt: lavetele cu microfibra si snururile textile pentru ochelari.

SHARE
Previous articleProduse Cosmetice
Next articleConsult Oftalmologic