Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Hotel 5 Stele Brasov

Hotel 5 Stele Brasov-cerinte de clasificare

Cel mai inalt standard de calitate este oferit de un Hotel 5 Stele Brasov. Nivelul serviciilor oferite este foarte ridicat. Detinatorii acestor hoteluri vor respecta intotdeauna recomandarile Organizatiei Mondiale a Turismului pentru indeplinirea cerintelor de clasificare de 5 stele. Aceasta clasificare reprezinta nivelul maxim, respectiv rangul de lux.

Hotel 5 Stele BrasovCel mai renumit Hotel Brasov de 5 stele dispune de program non stop la receptie. Personalul este foarte amabil. In vederea angajarii, o cerinta obligatorie este ca acesta sa vorbeasca cel putin doua limbi straine de circulatie internationala. La intrare in incinta hotelului exista un portar.

Parcarea privata este supravegheata in permanenta. Exista si valet care are menirea de a-i primi pe turisti. Se va proceda, intotdeauna la o primire fastuoasa a fiecarui turist in parte. Acesta va fi primit cu flori. Va gasi un cadou in camera. In camera exista un minibar, care contine mai multe tipuri de bauturi. Activitatea de roomservice este disponibila permanent.

Check Also

Cazare Cu Piscina

Cazare Cu Piscina

Cazare Cu Piscina O iesire de weekend ideala se poate realiza intr-o locatie de Cazare …

Close