Club Rasnov

Avantaje oferite de Club Rasnov

La un Club Rasnov se gasesc multiple avantaje, facilitati si programe de fidelizare pentru membrii grupului. Se elibereaza inclusiv si carduri de fidelitate. Sunt programe speciale pentru clientii fideli. Acestea mai poarta si denumirea de programe de loialitate. Se ofera acces la multiple facilitati. Sunt beneficii diverse.

Discount-urile oferite sunt semnificative. Pentru o anumita categorie de clienti exista inclusiv si oferte exclusive. Se ofera o reducere in procentaj de zece la suta pentru fiecare consumatie a membrilor clubului. Daca in decursul unui an calendaristic, clientul cheltuie o suma de aproximativ cinci sute de lei i se ofera un discount de cincisprezece la suta pentru fiecare consumatie.

Club Rasnov

Club RasnovCel mai bun Club Rasnov dispune si de facilitati de cazare. Ofera discount-uri si reduceri inclusiv si in ceea ce priveste tariful aferent cazarii. Beneficiile se obtin prin prezentarea cardului la intrarea in incinta clubului sau la receptia locatiei alese pentru petrecerea sejurului. Clubul din Rasnov dispune si de un centru de conferinte special amenajat. Exista si alte sali de evenimente cu facilitati complexe. Aceste sali sunt ultramoderne. In functie de tipul de eveniment exista atat sali mari, cat si sali mici. Salile somptuoase sunt disponibile celor care doresc sa organizeze nunti.

Club Rasnov

Un salon special amenajat in incinta unui Club Rasnov dispune de dotari ultramoderne. In incinta unei sali de conferinte se gaseste un videoproiector, un flipchart, televiziune prin cablu si laptop. Exista montat si instalat si un printer multifunctional. Sistemul de sonorizare este asigurat de echipa de organizatori cu experienta.

De asemenea, daca aveti nevoie de relaxare, va asteptam la Spa Rasnov.

Se ofera, intotdeauna, accesul la internet wireless in mod gratuit. Internetul este de mare viteza. Astfel, sala de conferinte se va transforma intr-un adevarat centru de business complet echipat. Ecranul de proiectie si panoul de afisaj sunt amplasate in centrul salii, astfel imaginile proiectate vor fi vizualizate cu usurinta de toti participanii la sedinta de teambuilding. Suportul tehnic este asigurat in permanenta. Si echipamentul audiovizual prezinta randament maxim.