Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Cabinet Dentist Brasov pentru parodontoza

Cabinet Dentist Brasov pentru parodontoza

Parodontoza este o problema din ce in ce mai des intalnita la pacienti. Astfel, a aparut si o ramura separata a stomotologiei numita Pardontologie. Care se ocupa doar de problemele legate de aceasta problema. Un Cabinet Dentist Brasov de incredere ofera si servicii legate de gasirea si tratarea parodontozei.

Parodontoza este o infectie dureroasa si periculoasa a gingiilor. Aceasta infectie poate rezulta chiar si in pierderea dintilor. Astfel, cum simtiti primul semn al infectiei, este bine sa cautati un Cabinet Stomatologic Brasov. Un semn care nu trebuie neglijat este sangerarea gingiilor in timpul prierii. Un alt semn, mai serios, este umflarea si durerea anumitor portiuni ale gingiilor.

Cabinet dentist Brasov

Un medic stomatolog va va analiza dantura cu atentie. Iar in urma consultatiei va va prezenta cele mai bune variante de tratament. In unele cazuri este indeajuns un simplu drenaj parodontal pentru indepartarea abcesului. Dar in alte cazuri va fi nevoie de chiuretaj subgingival. Depinde foarte mult de stadiul in care se afla infectia.

Dar apeland la un stomatolog cu expeirenta, veti scapa de problema repede si fara dureri.

Check Also

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov

Dentist Copii Brasov Alegeti un Dentist Copii Brasov. Un astfel de specialist va va pune …

Close