Tuesday , September 26 2023
Breaking News

Brichete De Lemn Pentru Centrale

Brichete de lemn pentru centrale

Cea mai mare putere calorica o are incalzitorul termic Brichete De Lemn Pentru Centrale. Brichetele de lemn nu necesita taiere. Nu necesita nici spargere precum lemnul de foc. Se depoziteaza cu usurinta, un spatiu restrans fiind suficient. Sunt ambalate in saci, astfel se pastreaza curatenia, spre deosebire de lemnul de foc. Deci operatiunea de manevrare a acestora este mult mai usoara. Perioada de ardere este mult mai indelungata, decat in cazul lemnului. Acesta este un beneficiu important. Se reduc costurile.

Brichete de lemn pentru centrale

Analizand continutul de umiditate al lemnului comparativ cu cel al brichetelor de lemn, se va constata o diferenta destul de mare. Continutul de apa al lemnului de foc este de aproximativ patruzeci la suta. Continutul de apa al brichetelor de lemn este de cel mult zece la suta. Rezulta din nou avantajul utilizarii acestor Brichete De Lemn Pentru Centrale. In timpul arderii, brichetele de lemn nu emana nici un miros. Nu contin substante chimice. Producatorii impart brichetele de rumegus in doua categorii. Astfel exista brichete de lemn clasa A si brichete de lemn premium.

Brichete De Lemn Pentru CentraleBrichetele de lemn clasa A sunt fabricate prin presare si coacere cu masini mecanice. Este o metoda complexa de confectionare. Diametrul unei astfel de brichete poate ajunge pana la maxim sapte centimetri. Lungimea unei brichete este de maxim treizecisicinci de centimetri. Brichetele de lemn sunt ambalate, de regula, in saci de zece sau douazeci de kilograme. Sacii sunt din polietilena. Brichetele pot fi ambalate si in cutii de carton. Conteaza si preferintele clientului. Pentru cantitati foarte mari, cum ar fi o tona de brichete, se are in vedere operatiunea de paletizare.

Brichete de lemn pentru centrale

Brichetele din lemn clasa Premium se realizeaza prin presare si coacere cu masini mecanice. Au diamentrul tot de sapte centimetri la fel ca si brichetele de lemn clasa A. Categoria Brichete De Lemn Pentru Centrale presupune costuri de fabricatie mici. Livrarea se asigura, de foarte multe ori, in mod gratuit. Se asigura gratuitate in ceea ce priveste transportul doar daca cantitatea de produs finit achizitionata este destul de mare. Se ia in calcul si distanta care trebuie parcursa pana la domiciliul cumparatorului.

Check Also

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Ce materiale contine asfaltul folosit pentru asfaltare curti? Proprietarii care doresc o curte cu aspect …

Close