Wednesday , February 28 2024
Breaking News

Amenajari Exterioare Brasov

Amenajari Exterioare Brasov

Orice firma de Amenajari Exterioare Brasov va executa lucrari de amenajare intr-un mod profesionist. Initial, se va intocmi un proiect care va include un studiu de fezabilitate. Acest studiu include mai multe etape. Se va intocmi un plan de incadrare in zona a lucrarilor ce urmeaza a avea loc.

Amenajari Exterioare BrasovEste importanta si intocmirea planului cu situatia existenta. Aici se are in vedere situatia juridica, dar si situatia retelelor existente. La Casa Si Gradina se va intocmi un plan de trasare, dar si un plan de plantare efectiva. Detaliile de executie vor fi discutate separat cu detinatorul imobilului respectiv.

Pot fi intocmite inclusv proiecte complexe. In acest caz, vor fi avute in vedere si detaliile de arhitectura si structura ale imobilului, precum si instalatiile. Vor exista inclusiv perspective simulate 3D si video. Se vor face si antemasuratori. Se va intocmi un deviz estimativ al costurilor aferente lucrarilor. Si se va avea in vedere existenta avizelor si a autorizatiilor aferente diferitelor faze de proiect.

Check Also

Asfaltare Curti

Asfaltare Curti

Ce materiale contine asfaltul folosit pentru asfaltare curti? Proprietarii care doresc o curte cu aspect …

Close